DERNEKTEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ÖZEL ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI FEDERASYONU

 

Dernek Genel Merkezimizde yapmış olduğumuz aylık olağan yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar gereği;

Özel Özel Eğitim Kurumları Derneğimizin öncülüğünde “Özel Özel Eğitim Kurumları Federasyonu” kurulmasına ,bunun içinde gerekli tüm çalışmalarda yer alınmasına karar verilmiştir.

Yönetim Kurulumuzun almış olduğu bu kararın sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz

Yunus KILIÇ

Genel Başkan

------------------------------------------------------------------------------

 

ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ MEZUNLARI

Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu olup,Uzman Öğretici Sertifika Kursuna katılamayan Eğitimcilerimiz ile ilgili  Talim Terbiye Kurulu Daire Başkanımız Toper Akbaba ile görüşerek gerekli dosya ve yazımız kendilerine iletilmiştir.

Konu hakkında  ilgili  birimlerin olur yazıları akabinde Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu eğitmenlerimizde Uzman Öğretici kursuna katılabilecekleri tarafımıza iletilmiştir.

Derneğimiz bu konunun yakın takipçisi olacak olup ,Çocuk Gelişimi Bölümü mezunlarının bundan sonraki açılacak ilk kursa katılımı sağlanmaya çalışılacaktır.

Bilgilerinize arz ederim

Yunus KILIÇ

Genel Başkan

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

DESTEK EĞİTİM PROGRAMLARI REVİZYONU

 

Değerli Üyelerimiz;

Derneğimizin girişimleri sonucunda Milli Eğitim Bakanlığımız ile destek eğitim programlarının revizyon çalışmaları başlayacaktır.

     Bu noktada tüm programların incelenerek ayrı ayrı her program için eksik ve yetersiz görülen bölümlerin, yeni program ya da modül önerilerinin 20 Aralık tarihine kadar kurum adı ve iletişim bilgileri ile birlikte Program Revizyon başlığı ile Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmesi rica olunur.

Yunus Kılıç

Yönetim Kurulu Başkanı