Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç Güven Tazeledi

Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç olağanüstü genel kurulda Güven Tazeleyerek yeniden Genel Başkan seçildi.

Yunus Kılıç ve Yönetimine başarılar diliyoruz 

 

Başkanın basın açıklaması;

 

 Saygıdeğer Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Üyelerimiz;

 

Geride bıraktığımız Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Olağanüstü Genel Kurulu sonrası tarafıma yeniden layık gördüğünüz genel başkanlık görevi için başta Onursal baskanim Sayın Ahmet YILMAZ Genel Baskanlarim, Sayın Sebahattin YILDIZ  ve Sayın Mustafa AKDEMİR  olmak üzere  seçime katılan,katılamayan  siz değerli üyelerimize tek tek teşekkür ederim. Bir önceki yönetim kurulunda yer alan değerli yol arkadaşlarıma teşekkür eder, yeni yönetimde yer alan görev arkadaşlarıma da bu meşakkatli yola benimle çıktıkları için müteşekkir olduğumu bildirmek isterim. Eski ve yeni tüm yönetimlerde yer alan arkadaşlarım şunu unutmayın; bu davada görev hiç bitmeyecek, sizler ve tüm üyelerimiz sektörümüzün ve derneğimizin gönüllü birer neferleridir. 

 

Unutulmasın ki; bizler derneğimizi daha aydınlık yarınlara hazırlarken dün olduğu gibi, bugün de derneğimizi daha güçlü kılmak için çok çalışacağız ama bunun için önce bir ve beraber olmalıyız. Bugün geride bıraktığımız seçimler ile birlikte, birlik ve beraberliğimizin önüne set koyacak fevri davranışlardan, ayrılıkçı yorumlardan ve ötekileştirmeden uzak herkesi kucaklayan, herkesi temsil eden bir dernek büyük bir aile  oluşması için, seçim yarışına girdiğim Sayın Emine Demirel Aksoy hanımefendi başta olmak üzere herkesi tüm gücünü, çevresini ve dikkatini derneğimiz üzerinde yoğunlaştırmaya davet ediyorum. Biz biriz, beraberiz amacımız bir, hedefimiz ortak, istikametimiz aynı; bu uğurda seçimleri ve sonuçları geride bırakalım derneğimizi ortak, akil bir akıl ve emekle gelin hep birlikte yönetelim. 

 

Bugün itibariyle yapılacak çok önemli işlerimiz, yürüyeceğimiz uzun ve zorlu bir yol ve çok önemli bir süreçle karşı karşıyayız. Bizler bu süreci yönetirken sahip olduğumuz ezber ve birikime güveniyor, geçmişte olduğu gibi gelecekte de tüm üyelerimize ihtiyaç duyuyoruz. 

 

Seçimler demokrasi şölenidir, bugün burada gerçekleştirdiğimiz kongremizde demokratik bir şekilde siz üyelerimizin hür iradesinin ortaya konulmasına vesile olmuştur. Sizlerin iradesinin yansıması olarak göreve yeniden geldiğim bugün, kendimi ilk kez göreve gelmişçesine sektörümüzün hakkını savunacak enerjiye, dirayete ve güce sahip bulmaktayım. Tebliğ ettiğiniz bu görevi başarıyla yürütmek için yine ve yeniden yoğun emek harcayacak ve çok çabalayacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

 

Son olarak; Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı olarak, hepinize teşekkür ediyor, seçime katılım gösteren üyelerimize ayaklarına sağlık diyorum. Dönüş yolculuklarınız için hepinize dikkatli olmanızı tavsiye eder, hayırlı yolculuklar dilerim.

 

Saygılarımla.

 

Yunus KILIÇ

GENEL BAŞKANI