Şunu unutmadan aşağıda ki tutanağı değerlendirmemenizi rica ederim. Rehabilitasyon merkezlerinin dönemi ayın 1-30 arasıdır. Bu sebeple aşağıdaki tutanağı tutar ve her teftişte müfettişlere sunarım. Kolaylıklar..
ÜCRETSİZ OKUYACAK ÖĞRENCİ VE KURSİYERLERİ
DEĞERLENDİRME KURULU
KARAR NO :01
KARAR TARİHİ :15/05/2014
20/03/2012 tarih ve 28239 sayılı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin 58. Maddesinde konu olan ücretsiz öğrenci için gerekli şartların, kurumumuzda eğitim alan öğrencilerde mevcut olduğu velileri tarafından kayıt sırasında beyan edilmemiştir. Yine aynı yönetmeliğin 57/3 maddesine göre ücretsiz okuma hakkına başvuru olmadığından, ücretsiz öğrencilerin kurumca belirlenmesine karar verildi. Kurumumuzda eğitim ücretlerinin devlet tarafından karşılanması nedeniyle velilerin ücretsiz okutulacak öğrenci belgesi ile ilgili bilgilendirme çalışmalarımıza katkı sunmamışlardır. Yine yönetmeliğin 59. Maddesi gereği değerlendirme kurulu kurulmuş, eğitim-öğretim iş takviminin her ayın başı ile sonu olarak düzenlendiğinden, ücretsiz okutulacak öğrencilerin kurum müdürü tarafından her dönem/ayın başında belirlenmesine karar verilmiştir. Bu kararın alınmasından sonraki tarihlerde Yönetmeliğin 58. Maddesinde yer alan şartlara sahip yeni bir öğrenci kaydı olması durumunda yine yeni dönemde ücretsiz okutulacak öğrenci kontenjanına yerleştirilmesi yapılacağı kararı da alınmıştır.
MÜDÜR VE İKİ ÖĞRETMENLE BU TUTANAĞI İMZALAYINIZ..