Aynı konuları sürekli sil baştan konuşmanın bir anlamı yok, rehberlik hizmetleri genel müdürlüğü ile ilgili bir an önce bir çalışma yapılması kanısındayım, bunu da ilgili makamlara ilettik, makul karşıladılar, özellikle insan faktörünün en aza indirilmesi gerektiğinin, insiyatif olan her yerde keyfiyatın olacağı konusunda hemfikir olduk, umarım bu konuda ortak bir akıl sağlanacaktır...Ama benim esas değinmek istediğim konu kurum sahiplerine yapılması gereken önemli bir eleştiridir, son 1 yıl içinde katıldığım ulusal ve uluslar arası kongrelerde, parmakla sayılı kurucu ile karşılaştım, doğal olarak bizim olmadığımız alanlarda hakkımda haksız eleştirilere maruz kalındığını gördüm, bir çok akademisyen ve meb görevlisi rehabilitasyonun ne olduğunu ve hangi sorunlarla karşılaştığını dahi bilmiyorlar ,bizim bu boşluğu doldurduğumuz taktirde kısa sürede bazı yanlış bilinen doğruları anlatma fırsatı doğacaktır, bir örnek ermek istiyorum antalya da yapılan disleksi çalıştayında dil v konuşma terapisti ve psikologlar özel öğrenmedeki rollerini ve katkılarını anlatırken, derse girme yetkilerinin bile olmadığını bilmiyorlar, yada uygulanan programlarla ilgili rehabilitasyon merkezlerini eleştirirken programın ramı oluşturduğunun dan bir haberler, eğer sektöre katkı yapmak istiyorsak adımıza karar verilen alanlarda daha fazla yer almalıyız diye düşünüyorum, ben dernek adına mümkün olduğu kadar orada olmaya özen gösteriyorum, herkesten bu özeni ve katkıyı bekliyorum...,