Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: Ellerine Sağlık Milli Eğitim(!

Ellerine Sağlık Milli Eğitim(! 25 Eyl 2014 09:21 #1

  • islamveilim
  • islamveilim Kullanıcısının Avatarı
  • Offline
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 48
  • Teşekkür Sayısı: 11
  • Başarı: 1
Geçenlerde yapılan araştırmada Türkiye 137 ülke arasından en mutsuz ülkeler arasından 97.olmuş!!! Hİç şaşırmadım buna. Birçok şey son 10 yılda güzel gitsede iyi şeyler yapılsada-yapılmaya çalışılsa da; malesef Milli Eğitim katledildi... Özellikle bugün yaşanan gelişme ÖZel Eğitim açısından, Eğitim gören binlerce çocuğumuzu açısından, ekmeğini buradan kazanan yüzbinler açısında tam bir katliama dönüştü...

İnsanları sen 156 saat sertifikalısın çalışamazsın, sen 160 saatliksin çalışabilirsin diye ayrım yaparak birbirine düşürmek işleri oldu malesef... 2006 yılında MEB'nın altını çizerek söylüyorum MEB'nın açmış olduğu sertifika proğramını bitirerek 156 saat yazılı olan belgemi aldım ve çalışmaya başladım. 8 yıldır sorunsuz çalışırken neymiş efendim 160 olması lazımmış ve bu yüzden çalışma onayımız verilemeyecekmiş!!! Ben sanki gittim bakkaldan aldım bu sertfikayı; kardeşim o zaman 160 verseydin 1000 verseydin benim günahım ne ya da bu mağduriyeti yaşayanların günahı ne?

NAsıl bir ülkede yaşıyoruz anlamak zor!!! İşin ehli olmayan insanları üst makamlara getirirsen bunların olması çok doğal... Allah bunu yapanların, bu mağduriyeti yaşatanların bir an önce akıllarını başlarına toplayıp bu hatayı düzeltmelerini nasip etsin... Ama ben hakkımı helal etmiyorum ve etmeyeceğim de... Bu dünyada iktidarı çoğunluğuna sahip olup zulmekten hoşlananlar ahirette Allahın karşısında hesap verecekler inşallah!!!
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc
Sayfa oluşturma zamanı: 0.339 saniye
Sistem Kunena Forum