...../…../2017 TARİHLİ
ÜCRETSİZ ÖĞRENCİ DEĞERLENDİRME KURULU
TOPLANTI TUTANAĞI
Kurumumuz Ücretsiz öğrenci değerlendirme kurulu ...../…../2017 …….. günü saat …. : …. ‘da, Öğretmenler odasında, personelimizin katılımı ile ve aşağıdaki gündemle toplanmıştır.
Gündem;
1- Açılış ve yoklama,
2- Ücretsiz öğrencilerin belirlenmesi,
3- Temenniler.
Kurul Başkanı Kurum Müdürü …………….., gündem üzerinde yaptığı giriş ve değerlendirme konuşmasında; döneme ait düşüncelerini dile getirerek, ücretsiz öğrenci başvurusunun olmadığını, Özel özel eğitim okulları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde engelli bireylerin ücretsiz okutulması durumu (5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu; Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği Md. 57; Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği, Md. 23) hakkında genel bilgileri dile getirmiştir.
Belirtilen yönetmelikler gereği, Kurumumuz öğrencileri arasından, eğitim gören öğrenci sayısının % 3 ‘ünden az olmamak üzere ücretsiz öğrenciler belirlenmiştir.
Toplantı sonunda Kurul Başkanı Kurum Müdürü …………….., şu değerlendirmeyi yapmıştır;
1- Bir sonraki toplantı; dönem başlangıcında (dönem=ay), eğitim alan öğrenci sayısı ve % 3 öğrenci diliminde artış olacağı zaman yapılacaktır.
2- %3 ‘e tekabül eden 7 adet ücretsiz öğrenciler; ……………..,…………………………………………… olarak belirlenmiştir.
3- Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona ermiştir.
KATILIMCI LİSTESİ
Üye 1 üye 2
İmza imza
Kurul başkanı
imza