Arkadaşlar 28 Ekim öğleden sonra ders yazdığımız öğrencilere onay vermemize rağmen sistem geri çevirmiş.O tarihteki eğitim bilgi girişlerini silmemize rağmen öğrencinin ay içerisindeki bütün seanslar görünmüyor.Eğitim bilgisi onaylamada da bekleyen yok!!! Nasıl bir sistemdir anlamış değiliz.Ne yapacağımızı bilemiyoruz.
Sistemdeki uyarıya rağmen 28/10/2017 saat 13:00 ve sonrasına eğitim girişi yapan ve onaylayan kurumların onayları iptal edilmiştir.
28/10/2017 saat 13:00 ve sonraki eğitim bilgilerinin sistemden silinmesi ve
Onay bekleyen eğitim bilgilerinin kontrol edilmesi gerekmektedir.
Değerli arkadaşlar eğitim bilgi girişini yukarıda belirtildiği gibi yapmamıza rağmen o tarihteki bütün öğrencilerim sistemde görünmüyor.Eğitim bilgi onaylamada bekleyen öğrencimiz olmamasına rağmen sistemde görünmüyorlar.Ne yapabiliriz acaba.
herhalde sizden başka kimse ders yazmadığı için kimse bu konuyu bilmiyor. sanırım mebbis o öğrencilerin o saatteki derslerini tek tek silemediği için o öğrencileri o ay komple silmiş. il mem ile görüşün...
sizin durumunuzda olan kurumlar ile ilgili bakanlıkta Kadir Burak bey ile telefonla görüşmemizde sorunları çözmek için uğraştıklarını söylemektedirler. Eğer sorun onay süresinde çözülemezse, öğrencilerin bir sonraki ayda fatura edileceğini bildirdiler. Onay süresi içerisinde sistemi kontrol edebilirsiniz..