Değerli Arkadaşlarımız;
ÖzerkDer üyeleri olarak uzun zamandır mücadelesini verip hazırlığını yaptığımız Mevzuat Değişiklikleriyle ilgili Çalıştay 2016 yılı sonunda Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılmıştı. Mevzuat değişikliğine son şekli verilmek üzere ÖÖKGMüdürlüğünce Antalya’da Mevzuat Çalıştayı yapılacaktır. Bu çalıştaya 2-5 Ocak 2018 tarihleri arasında ÖZERKDER adına sayın Başkan Faruk Sevindi ve sayın İsmail Örs katılacaktır.
ÖzerkDer olarak siz değerli üyelerimizle birlikte oluşturduğumuz görüş ve önerilerimizi ilgili birimlere gerek sözlü gerekse yazılı olarak ilettik ve çalıştayda da bu önerilerimizi tekrarlayacağız.
Sizlerle oluşturduğumuz vizyon ülkemizin özel eğitim ve rehabilitasyon polikalarının oluşturulmasına her zaman olduğu gibi katkı sağlamaktadır.
Bu katkının diğer STK lara da yol göstermiş olması ve sahiplenme yaratması sizlerin de geri bildirimlerinden sevinerek izlemekteyiz. Dayanağı olmayan seans artışı söylemlerinden vazgeçilmiş olmasını da olumlu karşılamaktayız. Tek Ücret, kota, telafi (96+48 korunarak) vb önerilerimizi savunur hale gelinmiş olması da olumlu gelişmelerdir.
Bu sebeple Mevzuat Çalıştayının oldukça verimli geçeceğine inanmaktayız.
Eklenmesini istediğiniz Mevzuat Değişikliği görüş ve önerilerinizi
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. a gönderebilirsiniz.
Sağlıcakla hayırlı huzurlu bereketli bir yıl dileriz.
ÖzerkDer Yönetim Kurulu
drive.goog...p=drivesdk
drive.goog...p=drivesdk