Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Sitemizden Duyurular

BAŞLIK: CUMHURBAŞKANIMIZ İLE GÖRÜŞME

CUMHURBAŞKANIMIZ İLE GÖRÜŞME 02 May 2019 18:09 #1

  • sema yeşilyurt
  • sema yeşilyurt Kullanıcısının Avatarı
  • Offline
  • Administrator
  • Gönderiler: 28
  • Teşekkür Sayısı: 5
  • Başarı: 0
Başkan Yunus Kılıç Başkan Erdoğan İle Görüştü
Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç 7. Aile Şurası’na katılan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.
Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç Beştepe Millet ve Kültür Merkezi’nde “Aileye Değer, Türkiye’ye Değer” ana temasıyla düzenlenen 7. Aile Şurasına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede özel eğitim sektörünün sorunlarını ve kendilerinin çözüm önerilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşan Yunus Kılıç ayrıca derneğin faaliyetleri ve Pazar günü yapılacak kongre hakkında Başkan Erdoğan’ı bilgilendirdi. Erdoğan ile yunus kılıç arasında gerçekleşen görüşmede son dönemde derneğin gerçekleştirmiş olduğu “Türkiye Buluşmaları” temalı bölgesel toplantıların yanı sıra yönetmelik değişiklikleriyle ilgili yapılan çalışmaların ve Pazar günü gerçekleştirilecek kongrenin de gündeme geldiği öğrenildi. Başkan Erdoğan’ın görüşmede Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç’a sektörün sorunlarının çözümüyle ilgili destek sözü verdiği ve en kısa zamanda İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde sektörün paydaşlarıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi için kurmaylarına gerekli talimatları verdiği belirtildi.
Bu talimatın ardından Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız ve Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç’ın bir araya gelerek İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek büyük buluşma için çalışmalara başladıkları öğrenildi.
Son Düzenleme: 02 May 2019 18:21 yazan sema yeşilyurt.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: bozkurt007
Sayfa oluşturma zamanı: 0.405 saniye
Sistem Kunena Forum