Arkadaşlar,
Toplantı sonuçları hakkında bilgi aktaran Sayın barisltd'e teşekkür ederim. Yolculuk ve yol yorgunluğu derken ancak şimdi gördüm yazılıp çizilenleri..
Toplantımızda ortaya çıkan hava son derece olumluydu. Derneğimiz bize tüm yolların henüz tükenmediği, hala yürünecek yol ve atılacak adımlar olduğunu aktardı. Bu yolu birlikte kat etmemizin önemine vurgu yaptı ve tüm sektörden ama tabii ki öncelikle toplantı katılımcılarından destek, özellikle de mali, maddi destek talebinde bulundu. Hazirunun bu çağrıya içten ve fedakarca cevap vermesi de güzeldi.
Sayın barisltd'nin aktardıkları ve söylediklerine katılıyorum. Eklenecek çok şey yok. Bugün, geçmişle ilgili itirazlarımız ve ayrılıklarımız her ne olursa olsun bunların hesabını ileri bir vadeye öteleyip bir araya gelmek, birlikte çalışmak, katılmak ve paylaşmak gereken bir gün. Hiç bir farklılık ya da aykırılık değersiz ya da önemsiz değildir. Ancak sadece ortak amaçlar için ortak eylemlilik gösterenler kazanabilir. Dolayısıyla istisnasız herkesin bu süreci desteklemesine, katılmasına, sesini ortak sese katmasına ihtiyaç var. Ya leblebi gibi dağılıp kuşlara gıda olacağız, ya da bir deste kalem gibi sağlam, kırılmaz, güçlü olacağız. Tercih önümüzde..
Küçük bir serzenişim olacak; gönüllülük esası üzerinden bir ortaklaşmaya çağrının neresinin sömürü ile ilişkilendirilebildiğini anlayamıyorum. Eğer maksadı aşan bir ifadeden ibaret değilse sahiden hayret ve üzüntü verici.
Uzun olmayacak bir dönem önümüzde duruyor. Ya kazanmak için irademiz olacak ya da gelecek bizi kendisi için dahi ayağa kalkamayanlar olarak anacak. Tercih bizim..
Herkese kolaylıklar ve kalıcı başarılar dileyerek,