esemeli yazan:
ACİLLLLL
KURUM MÜDÜRÜ OLARAK ÇALIŞIRKEN ,UZMAN ÖĞRETİCİ KURSUNA 25.05.2015--27.06.2015 TARİHLER ARASINDA KATILACAĞIM İÇİN
MÜDÜRLÜKTEN AYRILMAK İSTİYORUM DİYE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE YAZI GÖNDERDİK.MİLLİ EĞİTİMDEKİ MEMUR, İSTİFADAN SONRA
6 AYLIK SÜRENİN TEKRAR YÜRÜRLÜKTE OLDUĞUNU BİLMİYORMUŞ.BENİM AYRILMA YAZISINI İSTİFA OLARAK GÖSTERMİŞ. BU DURUMDA NE YAPMAM GEREKİYOR.BİLGİSİ OLAN LÜTFEN AÇIKLAMA YAPSIN...
Sayın Esemeli;
istifa etmenize gerek yok. Hizmetiçi eğitim kursuna katılacağınızdan kurstaki süreler boyunca yerinize vekaleten kurumda müdürlük yapabilecek yeterlilikte kadrolu bir öğretmen görevlendirmeniz yeterlidir.
Milli Eğitim Müdürlüğü sizin kendinizi geliştirmenize engel olamaz kaldı ki izin sizin doğal hakkınız. Eğitim öğretimi aksatmadığı sürece vekaleten görevlendirme yapabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken bir konu vekaleten görevlendirilen personel müdürün haftalık girebileceği 12 saatlik seansa girer bilginiz olsun. Kurstan geldikten sonra müdürlüğe devam edecekseniz görevinize başlıyorsunuz. Devam etmeyecekseniz ve öğretmen olarak başlayacaksanız sitifa değil görev değişikliği talebinde bulunuyorsunuz tabi aynı anda kurum müdürü kim olacak ise onun teklifini de yapıyorsunuz. Görev değişikliğini sisteme il/ilçe milli eğitim müdürlükleri girebilir.
Bilginize.