demircan denilen garabet bile senin yanında daha masum kalır en azından yüzde onluk zekasının yüzde on olduğunu kabul eder ve o kapasitede cümleler kurar, şark kurnazıdır, ama ordan burdan laf apartmaz, kopyala yapıştırma yapmaz, gel ulus meydanına hesaplaşalım desen gelir kıvırtmaz... sen ne nasıl bir yaratıksın ki, kapı ziline basıp kaçan yaramaz çocuklar kadar cinsin ama onlar kadar masum değil iki yüzlüsün..burada kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun... kopyalayıp yapıştıramayınca , iki risale karıştıramayınca doğaçlama yapmaya kalkışınca yataklı yorganlı , patronlu sümüklü cümleler kurarsın??? 1 nisanda ankaradayım,buradan çağrı yapıyorum demircan'a da,sana da, istediğiniz yerde buluşalım, demircan gelir cahil cesaretiyle ama sen fatih ürek tedirginliğiyle uzaktan bakarsın ürek/ürek, ürkek/ürkek!!! bana bir daha yanıt yazma sana aylar öncesinden söyledim, sende ASS =Amele Sümüğü Sendromu var ... vur kaç yaparsın, günlerce burada pusuya yatarsın hüzün ne yazıyor diye, sonra da tüm yazdıklarını okuyup açık ararsın başka işin gücün yok zira... sanırım bekarsın evin yuvan çoluk çocuğun yok, ya da sakarya'da iki bira atacağın arkadaşların, bu ruh halinle olacağını da sanmıyorum... ben yazar geçerim tıpkı horozun dediği gibi... çalma kapıyı çalarlar kapını!!!