Adamı öldürme korkut demişler

Gerçekten üç dört senedir geliyormuş gelecekmiş gelmiş gitmiş derken geldi ve kurtulduk diyebilirim pilot bölgede olan bir kurum olaraktan...İnanın belirsizliklerle,başına ne geleceğini bilememek duygusuyla yaşamak en kötü durumdan daha da kötü...
İlk başlarda çok ızdırap çektik maddi manevi...Maddi kısmını geçtik iki katı tempoyla ekstra bir gün fazlayla çalışmaya başlamıştık...Etkinliklerimizi yaparken çocukların hoşnutluk kriterleri değil de kim elini okutacak kim okutmayacak ona göre yapar olmuştuk...Aileler pazar günü telafi için aranmaktan nefret edip telefonlarımızı açmaz olmuştu...Sonraları birşeyler oturdu ve bu işin bir kaç düzenleme ile sektör açısından olumlu bir sistem olduğuna kanaat getirmeye başladık...Artık üzerimizdeki sektörel hırsız damgası kalkmış ve müfettişler uğramaz olmuştu...
Ve herşeyi geçtim üzülerek söylüyorum bir çok kurum geldi ziyaretimize öyle şeyler duydum ki bu sistem gelsin ve kapanması gereken kurumlar tez elden kapansın istedim...Artık kurunun yanında yaş yanmamalı...Biz belki de bu HAKLI mücadelimizde haklılığımızı savunurken kendi kuyumuzu da bir yandan kazıyoruz o da ayrı..Bana maaşımı veren insanı en yakın arkadaşına şikayet ettim...Bize haklılık payı verdiler ama umarım bir gün öfkelenipte al tazminatını çık git işten demezler...Sonumuz hayır olsun...